• Vernieuwend

Het aanbod van ‘de online slager’ begint daar waar dat van de klassieke slager eindigt. Een potje américain preparé of witte pensen zal je er niet vinden. Online worden doorgaans enkel specialiteiten zoals Holstein, Wagyu en Black Angus aangeboden.

  • Verschillende snitten

Terwijl er specifieke rassen beschikbaar zijn, vind je online ook vergeten stukken van het vlees en verschillende snitten. De kraaibiefstuk bijvoorbeeld is een stuk vlees dat zich aan de middenrifspier van het dier bevindt. Deze spier ziet er minder aantrekkelijk uit en wordt daarom maar weinig gebruikt. Nochtans is het een zeer mals stuk vlees.

  • Achtergrondinformatie

De websites van online slagerijen doen niet enkel dienst als shop, maar bieden doorgaans ook informatie over het gekozen stuk vlees. Je vindt er antwoorden op vragen als: waar komt het dier vandaan? Hoe is het opgegroeid? Wanneer is het geslacht? Hoe kun je het vlees het best bereiden?

  • Meer dan enkel rund

Webslagerijen bieden naast rundsvlees ook varkens-, kalfs- en lamsvlees aan; maar er zijn ook delicatessen verkrijgbaar zoals ham, paté, foie gras. Of wat dacht je van de Butcher’s Gin, een bijzondere gin met vleessmaak?

  • Op maat van de klant

Een goeie online slagerij werkt met vers vlees, en geen diepvriesproducten. Het vlees wordt daarom ook net voor de verzending versneden om dan vervolgens vacuüm verpakt te worden volgens de wens van de klant.

  • Gekoeld transport

Om de versheid van het vlees verder te kunnen garanderen, gebeurt de verzending van het vlees via een ingenieuze verpakking. Het vacuümverpakte vlees wordt namelijk in een geïsoleerde doos met icepacks vervoerd naar de klant. Dit systeem van gekoeld transport is niet alleen flexibel en betaalbaar voor de klant, maar zorgt er ook voor dat het vlees perfect gekoeld op zijn bestemming aankomt.

  • Overal in België

Hét grote voordeel van het wereldwijde web: vanuit elke uithoek van ons land kan je als klant een bestelling plaatsen en je levering online opvolgen. Het leveringsadres kan daarnaast tot de avond voordien gewijzigd worden, wat handig kan zijn als je plannen ineens last minute veranderen.