En waarom zou je? Ook ambachtelijk kwaliteitsvlees kan je aan huis of op je werk laten bezorgen!

Wanneer je je vlees online koopt, wordt het door de slagerij meteen klaargemaakt en licht vacuüm verpakt. Vervolgens wordt het in een beschermend en isolerend pak met koelelementen gestopt en naar je thuis of je werk verstuurd. Dankzij de koelelementen blijft je vlees in het ongeopende pak gegarandeerd 48u lang koel en vers. Je kan het dus zonder problemen pas na je werk oppikken en meteen op de barbecue leggen! Wanneer je een groter pakket bestelt, valt trouwens de transportkost weg en is het niet duurder dan in de winkel.

Kies voor kwaliteitsvlees

Wel is het belangrijk dat je kiest voor ambachtelijk kwaliteitsvlees en online niet enkel kijkt naar de prijs en de ingrediënten. Daaraan zie je immers niet of er smaakoplossingen, lijm, vleesvervangers of extra water aan zijn toegevoegd. Een ambachtelijk klaargemaakt stuk vlees smaakt dus beter en zal minder krimpen wanneer het wordt klaargemaakt.

Tevredenheidgarantie

Wanneer je je vlees online bestelt, controleer dan vooraf zeker welke garanties je krijgt indien de levering niet voldoet aan je verwachtingen. Dit risico minimaliseer je uiteraard allereerst door te kiezen voor kwaliteitsproducten. Als er dan toch nog iets misloopt, is het belangrijk dat dit zo snel mogelijk wordt opgelost. Ofwel kan je je bestelling meteen weigeren en gratis retourneren, ofwel kan je contact opnemen met de klantendienst om een vergoeding te bekomen of je levering om te ruilen. Zo ben je steeds zeker van een geslaagde barbecue!