Bij Koezio Brussel (spreek uit: Koézio) krijg je tijdens de missie ‘Elite Agents’ een spectaculaire spoedtraining om speciaal agent te worden. Gedurende 2 uur worden je uithoudingsvermogen, intelligentie, moed en teamspirit op de proef gesteld door 4 districten: een mysterieus labyrint, een machineruimte met reuzegrote modules, een escape room en tot slot een duizelingwekkend parcours op 12 meter hoogte.

Je snelheid testen in gigantische spelmodules, jezelf overtreffen en elkaar helpen op het hoogteparcours, geheime codes ontcijferen, raadsels oplossen, alert blijven onder alle omstandigheden,... Koezio belooft spannende ervaringen en momenten van puur plezier. Vorig jaar werd het door het publiek van de visit.brussels Awards dan ook gekozen als 1 van de 3 genomineerden in de categorie ‘Best Event & Touristic Location’.

 

Samenwerking en cohesie
 

Je hoeft geen schrik te hebben. Om deel te nemen, moet je geen atleet of intellectueel zijn. Wat telt, is het samenzijn: de cohesie binnen een groep vergroten. In tijden van smartphones en individualisme wil Koezio immers een aangename afwisseling zijn, waarbij je gedurende 1,5 tot 2 uur vooral spelenderwijs moet samenwerken om je doel te bereiken. Ieder teamlid draagt op zijn of haar manier bij tot een succesvolle missie. Het is dus vooral een unieke en positieve vorm van edutainment die mensen dichter bij elkaar brengt. Daarom is het niet verwonderlijk dat er hier heel wat teambuildings van bedrijven plaatsvinden.
 


 

Internationaal concept
 

Het allereerste Koezio-park opende in 2006 in Lille. Door het enorme succes werden al snel parken geopend in Sénart (ten zuiden van Parijs) en Cergy (ten noorden van Parijs). In 2016 werd in Brussel het vierde park ingehuldigd, het eerste park buiten Frankrijk. In de toekomst zullen er ook parken volgen in Nederland, Groot-Brittannië, Spanje en Duitsland.

 

Aangepaste formule
 

Koezio Brussel is binnenkort dus twee jaar open en kreeg in die tijd al ontelbare bedrijven, maar ook families en groepen vrienden over de vloer. Koezio is toegankelijk vanaf 2 spelers en is geschikt voor  jong en oud, sportief en minder sportief. Het niveau kan worden aangepast per groep. Opgelet: om veiligheidsredenen moet je wel 1m40 groot zijn!

Naast het indoor avonturenpark beschikt Koezio eveneens over vergaderruimtes, een eetruimte en een lounge voor een aperitief of maaltijd na de missie. Hierdoor is het een zeer populaire locatie voor een onvergetelijke teambuildingdag, een spannend vrijgezellenfeest of een origineel verjaardagsfeest voor jong en oud.

 


Tip: tijdens Halloween wordt het park omgevormd tot een heuse horrorfilm met echte acteurs. Die dag is het uitzonderlijk enkel toegankelijk vanaf 16 jaar!