We kennen allemaal wel het volgende probleem: “Wat doen we met Minoes en Filou als we op vakantie vertrekken?”. Pawshake biedt verschillende mogelijkheden.

Gastgezin

Ga je meerdere dagen weg en heb je een huisdier dat zich makkelijk aanpast?

Dan is een gastgezin wellicht een goede optie voor jou. Je dier verblijft dan bij de oppasser thuis.

Dit is een goeie optie voor dieren die zich gemakkelijk aanpassen aan een nieuwe omgeving en aan nieuwe gezinsleden (mens én dier). Via zoekfilters kan je ook bepalen of je een gastgezin zoekt met een grote of kleine buitenruimte.

Heb je kleine dieren met een verplaatsbaar hok? Ook dan kan een gastgezin de geschikte oplossing zijn voor jou. Katten zijn vaak wat eigenwijs en hechten zich aan hun omgeving.

Dierenoppas aan huis

Ga je meerdere dagen weg en heb je een huisdier dat gehecht is aan zijn omgeving?

Met een dierenoppas aan huis voorkom je een hele verhuizing en stress voor je huisdier dat gehecht is aan zijn thuis.

Deze mogelijkheid is fijn voor baasjes die een oppas zoeken die één of twee keer per dag hun huisdier eten komt geven en ruim voldoende aandacht geeft. Je huisdier slaapt gewoon in z’n eigen mandje, heeft z’n eigen speelgoed en er komt op gezette tijden een lieve oppas die met hem speelt.

Dit is ideaal voor katten, of voor je hond als je voor korte tijd de deur uit moet.

Dagopvang hond

Werk je overdag of heb je andere bezigheden buitenshuis?

Je hond kan niet de hele dag alleen blijven. Gelukkig zijn er veel petsitters die dagopvang aanbieden voor mensen zoals jij! Zo heeft jouw hond een gezellige dag op zijn persoonlijke “crèche”!

Hondenuitlaatservice

Ben je een dagdeel van huis en blijft je hond alleen achter?

De uitlaathulpen van Pawshake staan voor je klaar! De oppasser komt naar jouw thuis om je hond op te halen en samen een mooie wandeling te maken. De hondenuitlaters van Pawshake zijn flexibel: je kunt deze reserveren hoe vaak je zelf wil. Ook last-minute boekingen zijn mogelijk.

Overnachting door oppas

Breng je je huisdier liever niet weg? Haal de oppas naar jouw thuis!

Terwijl jij weg bent, verblijft de oppas in jouw huis en houdt je huisdieren gezelschap. Voor je dier is dit extra fijn: hij hoeft niet te verkassen en heeft toch een speelkameraadje.

Dit is dus geschikt voor dieren die moeilijk elders te plaatsen zijn en een geduldige, lieve oppas nodig hebben. En een bonus voor jou als baasje: je hebt eigenlijk een “house sitter” die op je huis past!

Zoek een geschikte oppas bij jou in de buurt, en vind een speelkameraadje voor je huisdier! Ze zullen je zo dankbaar zijn.