Zomer betekent voor mij losse jurkjes, fleurige prints en grote zonnebrillen. Trends die we nog steeds zien verschijnen zijn de cropped tops, streepjes en poedertinten. Maar voor deze zomer ligt vooral de fucus op de seventies.

Bohemian

Bohemian is the new deal! Haal de flared pants weer terug uit je kleerkast want ze is helemaal terug van weggeweest. Ga voor jurkjes met afhangende schouders, wijde broeken, blote buiken en vetersandalen. Yes, laat de hippie volledig in je los ladies!

Prints

Wanneer de boho trend niet echt voor je weggelegd is, focus je dan meer op een head-to-toe print. Denk aan romantische bloemenprints, à la Dries Van Noten en durf print op print te combineren.

Plain look

Niet zo’n romantisch type? Geen nood. Ga dan voor een plain look. Combineer sobere tinten als klassiek blauw afgewisseld met warme kleuren als custard en ga voor oversized.

Kies deze zomer de trends die voor jou het best werken en speel met contrasten. But remember girls, blijf vooral jezelf en beleef plezier aan het combineren van trends.