MamaExpert

Nele De Winter (43)
2 kinderen: Dominic (6) en Chloé Grace (4)

Blog: www.mamaexpert.be

Ik ben een jonge-oude moeder van twee, die nergens in uitblonk op school, behalve in het schrijven van opstellen en verhandelingen. Berucht waren mijn vele zombiehorrorverhalen, waarin mijn klasgenoten één na één een gruwelijke dood stierven. Sindsdien bleef schrijven een rode draad in mijn leven. Naast mijn familieblog MamaExpert, ben ik ook ceremonieschrijver en -spreker voor huwelijken en leid ik online weddingplanners en ceremoniemeesters op.

Het moederschap is zwaar genoeg om de schaarse tijd die je hebt (of krijgt) te spenderen aan onzinnige dingen. Op MamaExpert deel ik inspiratie om het maximale te halen uit je leven als mama. Lifestyle, parenthood, uitstapjes met je kinderen en tips voor activiteiten op een zondag: mijn teksten zijn altijd geschreven met een flinke portie ironie en ze bulken van de woordspelingen. Ook de mumpreneur en de collega-mamablogger is welkom op MamaExpert.

 

Liesellove

 

Lies De Smet (32)
3 kinderen: Axelle (5), Baptiste (2,5) en Céleste (1). Verwacht 4de kind in september.

 

Blog: www.liesellove.be

Als men mij vraagt om mezelf te omschrijven in één woord, dan is er maar één antwoord: passioneel. Het vat samen wie ik, Lies, ben. Ik ga er altijd volledig voor. Mezelf in iets smijten, is wat ik graag doe.

Het allerbelangrijkste? Mijn gezin. Met 3 kleine kindjes in huis en een 4de op komst is er bij ons thuis altijd wel iets te doen. Samen met hen probeer ik iets moois van het leven te maken. Een leven vol liefde en passie dus.

Omdat ik mijn passies een plaats op het wereldwijde web wilde geven, ontstond Liesellove 5 jaar geleden. Je vindt er een mix van DIY, reizen & uitstapjes, voeding en bovenal verhalen over het dagdagelijkse leven met kinderen. Ik breng er trouwens niet enkel rozengeur en maneschijn. Als het moeilijk gaat, dan krijgt ook dat een plekje op de blog. Kortom, ik vertel de weg die ik samen met mijn gezin afleg.

 

Mum of the World

 

Griet Vanhees (39)
2 kinderen en 1 pluskind: Thibeau (16), Henri-Constant (5) en Laura (16)

 

Blog: mumoftheworld.com

Ik ben geboren in Kapellen, maar ondertussen woon ik in Hasselt. Ik heb verschillende jaren gewerkt als tv-presentatrice bij verschillende zenders. Momenteel ben ik vooral met mijn passie ‘mode’ bezig als personal shopper en styliste. Ik ben getrouwd met mijn lieve man Anthony en we hebben samen 2 kinderen. Werken, reizen en gezond koken zijn mijn hobby’s, maar mijn grootste passie is en blijft fashion & styling.

Op mijn blog Mum of the World deel ik graag de leukste en nieuwste trends op het gebied van fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle. Je kan er mijn zwangerschapskleding kopen en verder vertel ik over mijn ervaringen als moeder. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van stylingtips voor jezelf, je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je ook graag met raad en daad bij tijdens de maanden na de geboorte.

 

Leuke Wereld

 

Lobke Gielkens (34)
3 kinderen en 1 pluskind: Kobe (7), Frauke (5), Mil (1) & Mercedes (18)


 

Blog: www.leukewereld.be

Ik ben Lobke, een vrolijke 35-jarige werkende mama én plusmama van 4, die probeert alle ballen in de lucht te houden. Ik ben een freelancejournaliste die drijft op creativiteit. Eigenlijk heb ik meer dan 24 uur per dag nodig om - naast mijn drukke wereld als werkende mama - al mijn passies te kunnen uitoefenen: koken, knutselen, tijd doorbrengen met mijn gezin, een beetje sporten, online inspiratie opdoen én schrijven. En soms wil ik ook op de pauzeknop duwen en gewoon mezelf zijn.

In 2012 begon ik met het delen van mamapraat en tips uit ons dagelijkse leven op mijn blog. Sindsdien schrijf ik vooral over het soms hectische leven met onze kindjes, en hoe wij onze wereld een beetje leuker proberen te maken. Op mijn mamablog vind je ondertussen massa’s suggesties voor onnozele en leuke dingen waar niet alleen de kinderen, maar ook de ouders gelukkig van worden. Leuke reacties en mails van bloglezers doen mij alleen maar meer zin krijgen om zo verder te doen.