Raymond Pieck, zaakvoerder bij Gesbo veranda’s, geeft meer uitleg.
Bij woonveranda’s gaat het uiteraard om uitstraling, maar tegenwoordig ligt een minstens even grote nadruk op de ervaring en beleving. Pieck: “Zo’n sfeervolle ervaring creëer je op diverse manieren. Bij Gesbo veranda’s realiseren we een zeer breed scala aan projecten: van vernuftige keukenuitbreidingen tot echte ‘tuinkamers’. In deze totaaloplossingen streven we ernaar om het zonlicht optimaal te benutten en een echte buitenervaring te creëren. Zo koesteren mensen het natuurschoon en het zonlicht, terwijl ze kunnen genieten van alle comfort die een binnenruimte biedt. En dat gaat best ver, denk maar aan een ingebouwd tv-scherm, ledspotjes, routers, enz. Een woonveranda is dé plek waar het gezin elkaar telkens weer ontmoet.”

 

Dynamische overgang


“Wanneer we spreken over totaaloplossingen, dan hebben we het niet alleen over de woonveranda zelf. Vaak bestaat onze opdracht uit het combineren van een veranda met een terrasoverkapping of pergola. Dat levert steeds unieke kansen op voor het creëren van een enorme meerwaarde op esthetisch en functioneel vlak. Het doortrekken van de weldoordachte stijlelementen van de binnenruimte naar buiten vergroot het gevoel van openheid en vrijheid. Hout, aluminium, metselwerk: alle combinaties en materialen worden ingezet om dromen te realiseren. Dat geldt trouwens voor iedere stijl: modern minimalistisch, steel look en landelijk.”

 

Kwaliteit en betrouwbaarheid
 

Naast uiterlijke pracht en feeling, is ook degelijkheid enorm belangrijk. Pieck: “We zetten daarom hard in op kwaliteit en betrouwbaarheid. We voeren onze projecten volledig zelf uit en werken steeds met vast personeel of vaste onderaannemers uit de regio. Dat garandeert expertise en een optimale beschikbaarheid. Ik zeg met trots dat we intussen ruim 7.000 projecten tot een goed einde brachten in 40 jaar. Deze trots wordt gedeeld door ons personeel, wat resulteert in vakmanschap én een zeer laag verloop. Ook onze persoonlijke, open communicatie met de klant door het hele proces heen - van planbureau tot uitvoering en opvolging - wordt gewaardeerd. De vele positieve getuigenissen, mondeling en op onze website, bevestigen dat deze aanpak de juiste is en uiten zich in spontane en enthousiaste mond-tot-mondreclame.”