Merk je dat je na je laatste zwangerschap niet meer in je favoriete zomerkleren past? Probeer dan eens een cleansingprogramma.
 

De winter is een dankbaar seizoen voor wie niet helemaal goed in zijn vel zit. Een dikke trui, donkere kleuren of veel laagjes verbergen de extra kilo’s die je er liever ziet afvliegen. Maar met de eerste zonnestralen droom je ervan om vol zelfvertrouwen te genieten op het strand. Je wil je weer sexy voelen en goed in je vel zitten. Wellicht probeerde je al eens een dieet, maar heel erg lang hield je dat niet vol en zo belandde je weer bij af. Het zwarte gat na een mislukt dieet kan je tegenhouden om opnieuw te beginnen.
 

Cleansingsprogramma

Een cleansingprogramma is niet het zoveelste nieuwe dieet, maar geeft je de bouwstenen voor een nieuw leven. Het helpt je om je streefgewicht weer te bereiken. Met een vast programma gedurende een beperkt aantal dagen, kijk je heel bewust naar je eet- en beweegpatronen. Met behulp van het programma verander je die patronen, leer je gezonder eten én maak je bewegen tot een vast onderdeel van je dag. Doordat het zo laagdrempelig werkt, is het de ideale eerste stap in een veel langer traject dat iedereen kan blijven volgen. Heb je moeite om vol te houden? Doe het dan samen, voor een extra steuntje in de rug én voor de gezelligheid!
 

Aloë vera

Aloë vera

 

Waaruit bestaat een goed cleansingprogramma precies? In de eerste plaats krijg je een effectief voedingsschema met doordachte recepten en een bewegingsplan. Daarnaast krijg je nauwkeurig op elkaar afgestemde voedingssupplementen die je helpen om je doelen te bereiken. Een heel doeltreffend en ongelooflijk krachtig ingrediënt hierin, is aloë vera. Aloë vera is een van de oudste planten ter wereld. De gel die je terugvindt in de plant, wordt al duizenden jaren gebruikt door haar gunstige werkingen. Zelfs Cleopatra uit het oude Egypte was al grote fan. Aloë vera gebruik je trouwens op tal van manieren en zit in vele verschillende producten: crèmes, tandpastas, deodorants én drankjes. Want naast de bekende verzachtende werking op de huid is het een rijke bron van voedingsstoffen en de perfecte aanvulling op een uitgebalanceerd voedingspatroon. Bovendien kan je het heel goed combineren met andere natuurlijke ingrediënten.
 

Klaar voor de zomer?
Verwelkom je de zomer met open armen? Ervaar zelf wat een cleansingprogramma met je doet en zet nu de eerste stap op weg naar een fittere versie van jezelf. De zomer was nog nooit zo ontspannen.