Golfvaardigheidsbewijs

“Het is de pro die beslist wanneer de tijd rijp is om op de baan te gaan. Dit tijdstip hangt af van de individuele aanleg en de intensiteit waarmee er geoefend wordt. Het behalen van het golfvaardigheidsbewijs komt bij ons overeen met een interne handicap van 45, vanaf dan kan je voluit van de golfsport genieten. Je kan zo veel je maar wil oefenen op het terrein en je kan deelnemen aan de ‘Rabbits and Friends’-wedstrijden die speciaal voor de beginners georganiseerd worden.”

Officiële handicap

“Je leert nieuwe golfers kennen en je kan onder begeleiding van wat meer ervaren golfers je handicap verlagen tot 37. Dit kan je doen door meer dan 18 punten te scoren over 9 holes. Met een officiële handicap van 36 kan je dan ook op andere terreinen spelen en bijvoorbeeld deelnemen aan onze clubuitstappen.”

“Door de volledigheid van het pakket en door de redelijkheid van het lidmaatschap is Ieper Open Golf zowat de meest democratische golfclub van Vlaanderen. Interesse om te leren golfen? Aarzel niet langer en schrijf je in voor het starterpakket in Ieper Open Golf.”

Meer informatie: www.ieperopengolf.be