Lekker comfortabel met instappers voor heren

Aan de start van het voorjaar zoek ik altijd wat nieuwe items uit voor in mijn kledingkast. Nu loop ik een beetje op de zaken vooruit, want het wordt pas net februari. Toch vind ik het leuk om alvast goed na te denken over wat ik dit jaar wil aanschaffen, en wat ik eigenlijk echt nodig heb! Omdat het in Nederland erg wisselend weer kan zijn wil ik het optimale kledingstuk uitkiezen die ik zoveel mogelijk kan dragen. Daarnaast heb je als man helaas veel minder keuze wat betreft kleding dan vrouwen. Om een mooi item te vinden moet je dan ook wat langer zoeken! En verder heb ik op dit moment niet zo veel te doen, dus ik ben alvast gestart met het zoeken van het perfecte kledingstuk! Wat ik in ieder geval nodig heb voor het nieuwe seizoen zijn een broek en schoenen. Dit jaar heb ik besloten om in plaats van veterschoenen eens naar instappers voor heren te kijken. Waarom ik dit heb besloten vertel ik je in deze blog, veel leesplezier!

 

De voordelen van instappers over veterschoenen

Er zijn een aantal voordelen aan heren instappers als je ze vergelijkt met gewone veterschoenen. Als eerste en grootste voordeel is natuurlijk er het comfort. Hoe makkelijk is het dat je gewoon in een schoen kan stappen in plaats van ze eerst open te moeten maken, ze aan te doen en dan weer dicht te strikken! Als kind dacht ik dat klittenband handig was, nou nu ben ik over naar de instapper! Daarnaast vind ik het ook leuk dat je eens een ander soort schoen draagt!

 

Heren instappers voor binnen de deur

Er zijn natuurlijk instappers voor in huis, de meeste heren zullen deze wel hebben thuis! Denk bijvoorbeeld aan pantoffels, crocs of ander praktisch schoeisel met voornamelijk één functie: warmhouden of beschermen. Deze instappers zijn heel handig en ook zeker een aanrader om aan te schaffen!

 

Ook lekker naar buiten in goede instappers voor heren

Er is echter ook nog een ander soort schoen waar ik wat meer over wil vertellen. Dit is de instapper voor buiten. Het bekendste voorbeeld is de bootschoen. Dit zijn mooi en chique uitziende schoenen, die heel makkelijk aangaan! Zulke instappers voor heren zijn vooral lekker als het wat warmer is buiten! Ze zijn namelijk wat luchtiger omdat meer van je voet bloot is. Daarnaast schuif je er makkelijk in en uit, dus ideaal voor omgevingen waar je graag op blote voeten loopt! Ik denk dat ik voor dit voorjaar zeker een paar van deze schoenen ga bestellen, want ik ben erg enthousiast!

Geef een reactie