Met luchtkussen enveloppen kun je flink besparen

Wanneer je een webshop hebt, dan weet je dat de verzendkosten altijd een flinke kostenpost zijn. Zeker wanneer je altijd kiest voor doosjes die niet door de brievenbus passen. In veel gevallen kun je echter prima toe met luchtkussen enveloppen. Zeker de luchtkussen enveloppen van Vermeij zijn een aanrader. Deze hebben net een wat dikkere binnenlaag en zullen daardoor je producten helemaal veilig kunnen vervoeren. Ook wanneer je deze gewoon als brievenbuspost aanbrengt. Luchtkussen enveloppen hebben nog meer voordelen: je hoeft geen moeite te doen om ze goed te kunnen sluiten, er is een sluitstrip aanwezig. Door het materiaal van de luchtkussen enveloppen kun je er gewoon een adressticker en de porto op plakken. Dat is wel zo handig.

Waarom kiezen mensen niet vaker voor luchtkussen enveloppen?

Je ziet het, momenteel, heel veel. De nieuwe webshops schieten als paddenstoelen uit de grond. En iedere nieuwe webshop neemt zich voor om de klanten een zo luxe mogelijke ervaring te geven. Op de een of andere manier kiezen webshopeigenaars daarom meestal voor het versturen van pakketjes via de pakketpost. Ook als iets gemakkelijk in een luchtkussen envelop verstuurd zou kunnen worden. Pakketjes zijn misschien leuk om te maken, maar wanneer je heel veel pakketjes moet versturen en iedere doos handmatig moet vouwen en opvullen met vulmateriaal, dan gaat de lol er snel vanaf. De keuze voor luchtkussen enveloppen ligt daarom, eigenlijk, meer voor de hand.

Hoe werkt een luchtkussen envelop?

Een luchtkussen envelop is een gewone envelop, met plakrand, maar dan gevoerd met bubbeltjesplastic. Dit bubbeltjesplastic zorgt ervoor dat de inhoud van de envelop in tact blijft en ongeschonden aankomt op de plaats van bestemming. Op de envelop kun je, heel gemakkelijk, een adresssticker plakken voor de ontvanger. Je kunt er ook je eigen gegevens op plakken of zelfs op stempelen. Dit kun je ruim van te voren al doen. Dan hoef je, op het moment van verzenden, alleen de envelop nog maar te vullen en te adresseren.

Zijn er verschillende maten beschikbaar?

Jazeker! Je kunt luchtkussen enveloppen in veel verschillende formaten bestellen. Het is maar net wat je wilt gaan versturen. Toch is het altijd handig om zelf ook verschillende maten op voorraad te hebben. Bestellen mensen twee items in je webshop? Dan hoef je daar geen twee enveloppen of één pakketje aan te besteden. Je plaatst de items dan gewoon samen in een iets grotere envelop. Doordat de enveloppen allemaal lichtgewicht zijn, zul je het verschil tussen het versturen van pakketjes en enveloppen enorm gaan merken.

Geef een antwoord