Mijn werk

Sinds een aantal jaren ben ik werkzaam bij een klein bedrijf dat is gespecialiseerd in zonnepanelen. Omdat zonnepanelen heel erg opkomend zijn is ons bedrijf in een korte tijd erg gegroeid. Zowel de omzet als het aantal personeelsleden. We hebben er nu ook heel wat nieuwe sponsors en partners bij. We zijn hier heel trots op, we hebben hier hard voor gewerkt. Het bedrijf waar ik werk bestaat nog niet heel erg lang. Maar het was er wel al voordat de zonnepanelen populair werden. Wij hebben denk ik hier ons voordeel uitgehaald. Wij bestonden al wat langer dan andere bedrijven die op deze markt zijn. Hierdoor kozen klanten vaak voor ons, omdat wij meer ervaring hadden op het gebied van zonnepanelen.  

 

Zonnepanelen

Door de jaren heen is er veel onderzoek gedaan naar zonnepanelen. Hieruit kwam dat je met zonnepanelen veel geld kan besparen. Het gebruik van zonnepanelen levert je energie op. De zonnepanelen zijn verder ontwikkeld door de jaren heen. Ze leveren nog meer op dan een aantal jaren geleden. Omdat er nu veel commotie is over het klimaat. Worden de zonnepanelen ook als goede manier gezien om energie op te wekken. Zodat we minder fossiele brandstoffen hoeven te gebruiken. Vroeger vond men zonnepanelen maar duur. Dit was vaak de voornaamste reden om geen zonnepanelen te nemen. De zonnepanelen zijn nog steeds prijzig, maar dit verdien je in een aantal jaren terug. Dit komt omdat je energierekening er beduidend door naar beneden gaat. Omdat steeds meer mensen het deden werd het steeds normaler en durfde men sneller deze grote investering te doen. Ook omdat ze wisten dat je het op een bepaalde manier terugverdiende. De zonnepanelen zijn niet meer weg te denken uit ons straatbeeld. Overal op de daken of zelfs op lege velden staan zonnepanelen. 

 

Archief digitaliseren

Doordat we in korte tijd snel zijn gegroeid. Hebben we steeds meer papierwerk dat we moeten archiveren. Verder moeten de financiën goed worden bijgehouden. Hier hebben we iemand permanent voor in kunnen huren. Maar we hebben veel papierwerk niet digitaal staan. En dit willen we graag wel hebben zodat we alle oude klanten makkelijk weer terug kunnen vinden. Dit gaat veel tijd kosten en is een makkelijke klus. Het bedrijf wilden hun personeel hier niet hun uren aan laten besteden. Toen hebben we zitten denken hoe we dit konden oplossen. Nieuw personeel aannemen was niet de beste oplossing, dan zouden we ze maar voor een korte tijd nodig hebben. Want daarna hebben we niet meer het werk dat ze doen en zouden we ze gelijk weer moeten ontslaan. Toen kwamen we op het idee om een uitzendbureau te vragen. Uitzendbureau amsterdam had de oplossing voor ons. Wij werden werkgever bij het uitzendbureau en zij zorgden elke week voor uitzendkrachten die ons archief konden digitaliseren. 

Geef een reactie