elektrische fiets kopen

Voor een e-bike ga je naar de e-bike specialist

Oké, je hebt dus besloten dat het tijd is voor een elektrische fiets. Dat kan zijn omdat je dichter bij huis bent gaan werken en dus niet meer iedere dag in de auto wilt stappen. Of je hebt ontdekt dat je gelukkig wordt van een dagje fietsen in het weekend. Het kan ook zijn dat je je gaat oriënteren voor een elektrische fiets voor je kind, hij of zij gaat misschien na de zomer naar de middelbare school. Maar waar vind je nu een goede, betrouwbare en betaalbare elektrische fiets? En hoe bepaal je welke fiets voor jouw doel geschikt is? Zomaar een elektrische fiets aanschaffen en hopen dat het de goede is, is natuurlijk geen optie. Tijd om een elektrische fiets te kopen!

Begin je zoektocht online

Want de e-bike specialist kan je daar alvast op weg helpen. Door een online keuzehulp in te vullen, kun je alvast zien in welke richting je het beste kunt gaan zoeken. Daarna is het tijd voor een proefrit. Deze kun je maken in een van de testcentra. Je krijgt dan aanvullende informatie en kunt bepalen welk type e-bike het best bij jou past. Heb je een fiets gekozen? Dan wordt deze bij je thuis afgeleverd en aangemeten. Er wordt dus niet zomaar een fiets neergezet, nee, deze wordt in hoogte gesteld. Zodat jij de perfecte zit hebt. Dan heb je er het meest plezier van.

De paden op, de lanen in

Of misschien ga jij het liefst “off road”. Met een elektrische fiets kun je alle kanten op. Gebruik je je fiets alleen voor de boodschappen? Prima! Ga je dagelijks op je fiets naar school of naar je werk? Helemaal goed! Of ga je er in het weekend lekker op uit om alle bos- en duinpaden te verkennen? Ook een goed idee! Met een elektrische fiets kun je alle kanten op. Er zijn namelijk veel verschillende soorten. Van elektrische stadsfietsen tot elektrische sportfietsen. Met lage instap, ook voor mannen, of met een standaard instap. Het is aan jou om te kiezen welke fiets het best bij je past. Vergeet niet om de e-bike specialist om advies te vragen!

En dan lekker fietsen

Nederland is (natuurlijk) een fietsland bij uitstek. We hebben hier vooral wegen die uitermate geschikt zijn om op te fietsen. Ook zijn er bijna overal fietspaden aangelegd. Woon jij nu net in een heuvelachtig gebied? Dan heb je een goede keuze gemaakt door voor een e-bike te kiezen. Veel fietsplezier!

Geef een reactie