Buiten de deur vergaderen: hot en heel efficiënt

Steeds vaker kiezen bedrijven voor een externe locatie voor hun vergaderingen, trainingen of feesten. Het is een goed alternatief om de dagelijkse routine even los te laten. Weg van de zaak, even uit de sleur. Het is daarbij belangrijk dat de locaties rustig zijn, maar niet saai. Integendeel, een inspirerende omgeving is een must voor een geslaagde bijeenkomst.

Voordelen en inspiratie

Buiten de deur vergaderen stimuleert de concentratie van de aanwezigen door een besef van urgentie. Je gaat bewust met elkaar naar een speciale plek om resultaten te boeken. De kans dat deelnemers afzeggen is veel kleiner en daarentegen is de betrokkenheid groter. Het plannen van een dag buiten de deur om een onderwerp of project uit te diepen zal meer rendement opleveren. Je hebt meer tijd om dieper in te gaan op de materie. Omdat iedereen die dag heeft uitgepland en dus geen andere afspraken heeft, zit niemand op hete kolen en kan er in alle rust worden gewerkt. Ook word je minder snel afgeleid door onrustig kantoorgeruis als drukte op de gang of telefoon en mail. Daardoor neemt de productiviteit toe en wordt er efficiënter gewerkt. Vaak wordt zo’n dag ook een beetje ervaren als een dagje uit. Je wordt volledig ontzorgd als het gaat om catering en andere faciliteiten. In plaats daarvan kun je de banden aanhalen met collega’s of partners wat dan weer goed is voor de teambuilding.

Hoogwaardige en unieke locaties

Ben je op zoek naar een Vergaderlocatie, denk dan eens aan Onemeeting. Op de site van Onemeeting vind je een keur aan hoogwaardige locaties in een inspirerende omgeving. Het rendement van vergaderen op een andere locatie is vaak hoger en doelgerichter. Elke locatie is uniek. De ene locatie ligt in hartje stad terwijl de andere locatie in een bos of aan een strand ligt. Het aantal personen kan uiteraard variëren. Onemeeting biedt faciliteiten voor grote en kleine groepen: er is altijd een passende faciliteit beschikbaar die aan alle wensen en eisen zal voldoen. Bepaal eerst wat het doel is van de meeting. Is één zaal genoeg of zijn er ook sub zalen gewenst? Voor aanvullende services kunnen de Meeting Experts van Onemeeting je uitgebreid adviseren en informeren. Met hen kunnen alle persoonlijke wensen worden doorgenomen. Onemeeting faciliteert overigens ook grote evenementen zoals bijvoorbeeld een congres. Gratis Wifi, goede koffie en een kwalitatief uitstekende catering is op alle locaties aanwezig. Een goede bereikbaarheid met het openbaar vervoer of met eigen vervoer is vanzelfsprekend.

 

Geef een reactie